fbpx

Heal jouw Kinderwens-trauma

Online 5-Daagse Training

 

Je hebt jouw hoop op een eigen kind aan diggelen zien vallen en dat doet zo gruwelijk veel pijn. Oh, wat voelt het leeg van binnen. En wat zou je graag weer gelukkig willen zijn en voelen dat het leven zin voor je heeft. Tijdens deze gratis online 5-daagse training gaan we samen de eerste stappen zetten op jouw reis van leegte naar een vervuld leven.

 

Lees meermeteen aanmelden

Het is definitief. Kinderen krijgen gaat niet lukken, terwijl je dat zo ontzettend graag had gewild. Het heeft je jaren van je leven gekost. Misschien heb je wel een intensief IVF- of ICSI-traject achter de rug. Nog steeds kost het je enorm veel: bakken met energie en je wordt overspoeld door emoties. Wat nu? 

  • Je moet door met je leven, maar hoe doe je dat?
  • Je vraagt je af hoe je met de leegte om zal gaan.
  • Je weet niet of en hoe je dit kunt verwerken en accepteren.
  • Je hebt geen idee wat je gaat doen nu je geen moeder zult worden.
  • Je kunt je werkelijk niet voorstellen dat je ooit gelukkig zult kunnen zijn.

Heb je al van alles geprobeerd om de draad van je leven weer op te pakken, maar heb je hierbij het idee dat je toch steeds weer terugvalt in het verdriet en de leegte van jouw onzichtbare verlies? Dat je op de meest onverwachte momenten ineens weer overspoeld wordt door pijnlijke emoties? Dat komt doordat je jouw kinderwens-trauma nog niet op alle niveaus geheeld hebt.

Ik leer je hoe je jouw kinderwens-trauma op alle niveaus kunt helen waardoor je fysiek en mentaal steeds beter in je vel gaat zitten. En hoe beter jij in je vel zit, hoe beter ook de relaties met mensen die belangrijk voor jou zijn zullen worden. En wanneer jouw relaties met mensen om je heen goed zijn vergroot dit jouw vertrouwen in jezelf en dat je ertoe doet. Zodra jij voelt dat je ertoe doet voor jezelf en een ander, voel je jezelf vervuld en geef je jouw leven steeds meer glans.

Stel je eens voor: Je wekker gaat en je drukt snel op de snooze knop. Mmm, nog even rustig wakker worden. Terwijl je nog een beetje ligt te doezelen denk je aan de dag die voor je ligt en voel je jezelf blij worden. Vandaag wordt weer een heerlijke dag met activiteiten op je programma waar je zin in hebt en waarvan je weet dat ze ertoe doen. Vrolijk spring je uit bed en begin je aan je dag. Wanneer je ’s avonds weer in bed kruipt denk je terug aan hoe de dag is verlopen. Misschien was niet alles helemaal zoals je verwacht had, maar je hebt ook mooie momenten met anderen beleefd en deze momenten hebben iets voor jou en hen betekend. Je staat bewust even stil bij alle momenten waar je dankbaar voor bent. Vervolgens dommel je lekker in slaap met een gevoel van dankbaarheid, vervulling en geluk.

 Zou jij de leegte die je voelt doordat je jouw kinderwens aan diggelen zag vallen in willen ruilen voor een gevoel van vervulling en geluk?

Als jij deze vraag met “ja” hebt beantwoord, is de eerste belangrijke stap die je zult moeten nemen het holistisch helen van jouw kinderwens-trauma. Want zodra jij de getraumatiseerde delen in jezelf op alle niveaus hebt geheeld, zul je merken dat je als ‘vanzelf’ steeds een beetje gelukkiger wordt. Tot je uiteindelijk weer helemaal bent wie je in je diepste wezen bent en een vervuld leven voor jezelf zult creëren.

Tijdens deze online 5-daagse training gaan we samen jouw helingsproces in gang zetten en laten we de natuur ons hierin ondersteunen.

Je hebt er vooral jouw inzet voor nodig en een mindset waarbij je jezelf het allerbeste gunt. Want ook jij bent het waard om gelukkig te zijn.

 

Wist je dat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat depressie twee keer zoveel voor komt bij vrouwen met een onvervulde kinderwens, dan bij andere vrouwen? (Cousineau & Domar, 2007)

Wist je ook dat het vergroten van bewustwording en onvoorwaardelijke acceptatie van je gedachten en gevoelens helpen om stress door een onvervulde kinderwens te verminderen? (Galhardo, Cunha & Pinto-Gouveia, 2013)

En dat door in de natuur te zijn de aanmaak van het stresshormoon cortisol verlaagd wordt? (Li, 2018; Olafsdottir, Cloke, Schulz, Van Dyck, Eysteinsson, Thorleifsdottir en Vögele, 2018)

 

  

 

 

Waarom ik jou kan helpen

Miranda Bens MSc

Voorjaar 2015. Jarenlang heeft alles in het teken gestaan van het in vervulling laten gaan van onze kinderwens. Vol goede moed rijden we naar de kliniek in Duitsland voor onze laatste terugplaatsing. We zijn ongeveer een kwartier onderweg als mijn telefoon gaat. Ik zie op mijn scherm dat het de kliniek is en het zweet breekt me uit. Slecht nieuws: onze laatste cryo heeft de nacht niet overleefd.

Omdat ik zelf mijn kinderwens ook in rook op heb zien gaan weet ik hoe het voelt als je kinderwens definitief niet in vervulling gaat. Het hele traject van onzekerheid wat eraan vooraf ging was een van de zwaarste periodes van mijn leven. Uiteindelijk heeft dit me gevormd tot wie ik nu ben en heb ik geleerd hoe ik uit een depressie kon komen en nieuwe zingeving aan mijn leven kon geven. Zelfs weer gelukkig te zijn.

Nu zet ik mezelf met veel (com)passie en liefde in om vrouwen die hun kinderwens aan diggelen zagen vallen te ondersteunen bij hun helingsproces van leegte naar een vervuld leven.

Ik heb veel didactische- en coaching ervaring, waardoor ik als geen ander mensen mee weet te nemen op hun persoonlijke ontwikkelingsreis en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd transformationeel coach en van het begin af aan heb ik de natuur betrokken in mijn coaching. Daarnaast vul ik waar nodig aan met Reiki, Chakra & Aura Healing en andere holistische methoden.

Jij verdient alleen het allerbeste en daarom blijf ik mezelf altijd door ontwikkelen met de beste opleidingen, cursussen en trainingen. Zodat ik jou precies kan bieden wat jij belangrijk vindt. Je krijgt van mij een persoonlijk op jou afgestemde mix van kwaliteit, professionaliteit, invoelingsvermogen en liefdevolle begeleiding. We doen het samen!

Testimonials

Wat Mensen Zeggen

Miranda zet een andere manier van denken in gang d.m.v. werkopdrachten die dieper gaan dan alleen de onvervulde kinderwens. Daarnaast geeft ze goede handvatten om te werken aan heling. 

Haar fijne energie en eigen ervaring schept vertrouwen. Ze helpt je echt weer op weg naar een gelukkig & vervuld leven.

Estelle

“Het was heel erg bijzonder. Een dag na de healing-sessie kon ik eindelijk weer even bij het verdriet zijn en dat was zo nodig! Dankjewel daarvoor😍 “

Albertine Jacobs

“Ik vond het een hele fijne training met fijne oefeningen, prettige videocoaching via Facebook en waardevolle tips!

De oefeningen gaven mij meer inzicht in mijn overtuigingen en de meditaties vind ik ook heel erg rustgevend

Gerda

“Miranda is enorm betrokken bij wat ze doet en bij jou als mens.

Haar oprechtheid en echtheid maken dat je je snel thuis voelt bij haar, iets wat ik zelf altijd erg belangrijk vind.”

Carla Beukers

De Online Training

5 Dagen (voor de laatste keer gratis) online begeleiding waarbij we samen helende stappen gaan zetten op jouw reis van leegte naar een vervuld leven.

 

Na deze online training:

  • Weet je hoe een kinderwens-trauma jouw levensgeluk op verschillende niveaus in de weg kan staan;
  • Weet je op welke niveaus jij heling nodig hebt;
  • Kun je jouw natuurlijk helend vermogen activeren;
  • Weet je hoe je de natuur kunt inzetten om jouw helingsproces te ondersteunen;
  • Hebben we samen de eerste stappen gezet om jouw kinderwens-trauma te helen.

WANNEER
15 – 19 februari

INCLUSIEF LIVE COACHING
Iedere avond vanaf 20:00u in besloten Facebook groep

Hoe gaat het in z’n werk?

Je ontvangt iedere dag een mailtje met daarin video’s, opdrachten en oefeningen die je uit kunt voeren op een moment dat het jou goed uitkomt.

Tijdens de live coachingsessies in de besloten Facebookgroep ben ik iedere avond voor je beschikbaar om je te inspireren, motiveren en je vragen te beantwoorden.

Meld jezelf voor 10 februari aan
en ontvang na afsluiting van de training een gratis online persoonlijk healing-gesprek waarin ik je een korte afstandshealing geef en samen met jou ga kijken hoe jij jouw kinderwens-trauma op een nóg dieper niveau kunt healen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 februari.