fbpx

Challenge: van stress naar innerlijke rust

Challenge: van stress naar innerlijke rust

De challenge is inmiddels afgelopen en je kunt je helaas niet meer inschrijven. Ik zie je graag bij een van mijn volgende challenges of webinars.

Zul jij nooit je eigen kind in je armen dragen? En schiet je in de stress door het zien van zwangere buiken, kinderwagens en andere dingen die met zwangerschappen en kleine kinderen te maken hebben? Zou je hier meer rust in willen ervaren zodat het allemaal wat minder heftig wordt? En ben je graag in de natuur? Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, is deze challenge iets voor jou.

Meld je nu aan en ontvang 5 dagen begeleiding zodat je meer rust gaat ervaren bij emotionele triggers rondom jouw onvervulde kinderwens.

Na deze challenge:

  • Weet je wat jouw emotionele triggers zijn
  • Heb je meer inzicht in wat deze triggers met jou doen
  • Kun jij jezelf kalmeren na een emotionele trigger
  • Weet je hoe natuur jou kan helpen om rust te vinden

Lees verder onder de foto

Stop met jezelf gek te maken bij emotionele triggers rondom jouw onvervulde kinderwens!

Mensen die onbedoeld pijnlijke opmerkingen maken of vragen stellen, of met goed bedoelde adviezen komen waar je niks mee kunt. Het zien van zwangere vrouwen en kinderwagens, zwangerschapsaankondigingen, het opvangen van een gesprek over een op handen zijnde bevalling, het horen van kindergeluiden… Er zijn zoveel dingen die je ineens en onverwacht pijnlijk kunnen herinneren aan jouw onvervulde kinderwens. Je bent hierdoor uren en soms zelfs dagen van slag.

Hoe fijn zou het zijn als je op zo’n moment kunt verbinden met jezelf in plaats van jezelf te verliezen in de plots opkomende pijn en verdriet? Om op deze confronterende momenten rust te kunnen ervaren en in contact te blijven met je innerlijke zelf?

Ik begeleid jou de volledige 5 dagen naar deze rust. Zodat jij weer verder kunt met de dingen die bijdragen aan jouw geluk.

Gun jezelf die rust en doe mee met de challenge

Je ontvangt 5 dagen een e-mail met een video en opdracht die je kunt bekijken en doen wanneer dat voor jou het beste uitkomt.

De challenge start op 13 juli. Je hebt alleen jouw inzet en een rustig plekje nodig.

Miranda

Ik bied jou natuurlijke tools en vaardigheden die je helpen om meer rust te vinden wanneer je pijnlijk herinnerd wordt aan jouw onvervulde kinderwens. Handigheidjes waarmee je leert los te komen van je primaire stress-reactie en jezelf te verbinden met jouw natuurlijke kracht. Als ongewenst kinderloze vrouw heb ik geleerd hoe ik weer gelukkig kan zijn  en een betekenisvol leven kan leiden. Mijn geluk vind ik onder andere door alleen (en samen met mijn vriend) over ter wereld de natuur op te zoeken. Daarnaast geeft het me betekenis om jou optimaal te ondersteunen op jouw eigen natuurlijke pad naar een gelukkig en betekenisvol leven.

Copyright @2020 Miranda Bens, Natuurlijk in Verbinding

Privacy & Cookies:

https://www.natuurlijkinverbinding.nl/wp-content/uploads/2020/01/Privacy-Statement.pdf

Kvk: 73627364

BTW-id: NL001765068B54

e-mail: miranda@natuurlijkinverbinding.nl