fbpx
Selecteer een pagina

Workshop:

Hoe jouw energie weer gaat stromen

Kinderwens-trauma

Hoe lang laat jij jezelf jouw levensgeluk nog in de weg staan door jouw onvervulde kinderwens?

Wanneer je zo ontzettend graag kinderen wilt, maar je weet dat dit niet gaat lukken, kun je over een kinderwens-trauma spreken.

Het voelt misschien vreemd voor je om jezelf als getraumatiseerd te zien omdat er een behoorlijke lading op dit woord zit. Eigenlijk betekent ’trauma’ niets anders dan dat een deel van jezelf beschadigd is geraakt door iets wat er met je gebeurd is. Deze beschadigingen zorgen ervoor dat de doorstroming van jouw energie geblokkeerd wordt en dat staat jouw geluk in de weg.

 Lees verder onder de foto

  Getraumatiseerde mensen kunnen de angst van hun ervaring niet overwinnen. Ze blijven overweldigd door de gebeurtenis (Peter Levine, 2015).

  Trauma-Healing 

  Ik weet hoe een kinderwens-trauma voelt. Heb het zelf aan den lijve ervaren, en heb inmiddels toch een gelukkig leven, ondanks mijn definitief onvervulde kinderwens.

  Dat gun ik jou ook. En dat kan door jouw kinderwens-trauma te healen. Dit doe je door jouw zelfhelend vermogen te activeren en de blokkades op te heffen die rondom jouw pijn en verdriet zijn ontstaan. Op deze manier kan jouw energie weer gaan stromen en wordt het leven met je onvervulde kinderwens makkelijker.

  Ik zie jou en voel jouw pijn. En daarom geef ik 16 oktober van 10:00 tot 16:00 uur een workshop waarin ik jou leer hoe je jouw kinderwens-trauma zelf kunt healen. Zodat jouw energie weer gaat stromen en ook jij weer gelukkig kunt zijn.

  Hulp van de Natuur

  In mijn workshop laat ik je zien hoe de natuur jou kan helpen om:

  • verbinding met jouw helende kracht te maken;
  • blokkades te op te lossen;
  • beperkende overtuigingen los te laten;
  • jouw energie weer te laten stromen;
  • zodat je weer kunt gaan genieten van jouw leven, ook zonder kinderen.

  Lees verder onder de foto

  Miranda Bens MSc

  Vanuit mijn achtergrond als holistisch natuurcoach heb ik zowel de tools en vaardigheden als ervaring die nodig zijn om jou optimaal te kunnen begeleiden.

  Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het voelt als je kinderwens definitief niet in vervulling gaat. Het hele traject van onzekerheid wat eraan vooraf ging was een van de zwaarste periodes van mijn leven. Uiteindelijk heeft dit me gevormd tot wie ik nu ben en heb ik geleerd hoe ik uit een depressie kon komen, mezelf kon healen en nieuwe zingeving aan mijn leven kon geven. Zelfs weer gelukkig te zijn. Nu zet ik mezelf met veel (com)passie en liefde in om vrouwen met een onvervulde kinderwens op hun pad te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven vanuit vertrouwen.

  Ik heb veel didactische- en coaching ervaring, waardoor ik als geen ander mensen mee weet te nemen op hun persoonlijke ontwikkelingsreis en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd transformationeel coach en van het begin af aan heb ik de natuur betrokken in mijn coaching. Daarnaast vul ik waar nodig aan met Reiki, Chakra & Aura Healing en andere holistische methoden.

  De workshop

  De inschrijving voor deze workshop is gesloten. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Houd deze website en mijn social media in de gaten voor nieuwe data en andere activiteiten.

  We gaan in de workshop vooral zelf aan de slag met praktische tips om jouw energie weer te laten stromen. 

  Het is een geheel verzorgde dag van 10:00 tot 16:00 uur inclusief luxe lunch op een prachtige locatie in het Brabantse natuurgebied De Maashorst.

  Er is slechts plek voor acht deelnemers omdat ik iedere deelnemer de aandacht wil geven die ze verdient. Er zijn al plekken vergeven, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. Je ontvangt het programma, betalingsgegevens en andere praktische informatie na je aanmelding. Je bent verzekerd van jouw plek zodra jouw betaling binnen is.

  De investering die ik van je vraag om deze bijzondere dag bij te wonen is: €147,-.

  Meld je hieronder aan en dan zie ik je graag op 16 oktober.

  PS. Twijfel je nog of je erbij wilt zijn i.v.m. Corona? Alle regels zullen in acht genomen worden en ik zorg ervoor dat het volledig Corona-proof is. 

  “Miranda is enorm betrokken bij wat ze doet en bij jou als mens.

  Haar oprechtheid en echtheid maken dat je je snel thuis voelt bij haar”

  Carla Beukers

  “Wauw, je webinar was echt bijzonder. Dankjewel! Je workshop lijkt me ook heel waardevol, dus ik ben er graag bij.”

  Moniek (naam aangepast i.v.m. privacy)

  “Je hebt me weer een stukje verder gebracht in mijn proces. Dankjewel daarvoor.

  Hilde (naam aangepast i.v.m. privacy)

  “Dankjewel voor de fijne gesprekken die me geholpen hebben om mijn trauma te helen.

  Ik ben zo ontzettend dankbaar voor het werk wat je doet voor mij en andere vrouwen met een onvervulde kinderwens.”

  Karin van Dijk- van der Zande

  Copyright @2020 Miranda Bens, Natuurlijk in Verbinding

  Privacy & Cookies:

  https://www.natuurlijkinverbinding.nl/wp-content/uploads/2020/01/Privacy-Statement.pdf

  Kvk: 73627364

  BTW-id: NL001765068B54

  e-mail: miranda@natuurlijkinverbinding.nl